Pointer i Runderinga :)

Ikke i Odin sin rundering, men det dukket opp en særdeles hyggelig pointer i runderingsløypa på Dale. Han hadde tatt seg en tur uten eieren :). Greit med telefonnr på halsbåndet slik at de kunne gjenforenes.Odin fikk tre figuranter i runderingen sin. Han startet med et fint slag på venstre siden, så et kjempesalg på høyre siden hvor han fant en figurant ved de store steinene. På neste salg som også var et bra slag fant han figurant nr 2. Etter det hadde han noen for grunne slag på venstre siden. På høyre siden kunne jeg forstå at han ikke gikk så veldig langt ut, for der var vinden slik at vi dekket terrenget. Så dro han langt nok ut til at han fant siste fig. Fin hals på alle figurantene. Tenker litt på at det faktisk er lenge siden vi har hatt figuranter på den strekningen hvor han gikk kort ut. Kanskje en liten påminnelse til meg selv om at jeg neste gang kan be om å få noen figuranter langt ut på det strekket. Kjekt å ha noe å trene på 🙂