Overvær i Ølbergskogen

På onsdag var Odin og jeg i Ølbergskogen.Vi skulle ha to kjappe overvær. Med den viden som var regnet jeg med at dette ville gå fort. Men vinden er ikke alltid slik den ser ut til å være. Det viste seg at selv om det blåste godt så laget vinden virvelvinder og den var faktisk ganske ustabil. Jeg så refleksen i vesten til første fig, men Odin slo ikke der jeg trodde han skulle gjøre. Uansett første fig fikk han et fint og langt overvær på og halset fint. Figuranten jobbet god belønnet ganske kjapt etter noen hals. Videre fikk figuraten Odin til å halse for hver gang han ville ha leken tilbake. Veldig bra. På neste fig fikk vi virkelig se at vinden denne kvelden var langt fra stabil. Vi så at Odin fikk overvær og vi så refleksen til figuranten, men istedet for å springe mot figuranten lette Odin rundt et bygg som stod en 70 meter unna, så slo han igjen og nå satte han kursen mot figuranten. Han mistet imidlertid ferten en 10 meter i fra. Så tok Odin en runde for å plukke opp ferten. Nok en gang var Odin på strake veien mot figuranten men strøk like forbi før han snudde og gjorde funn. Utrolig interessant å se lyset til Odin og refleksen i vesten til fig og å se på hvor mye Odin faktisk måtte jobbe før han gjorde funn. Også denne figuranten gjorde en kjempejobb i forhold til Odin og halsing. 🙂