Lavinetrening i Bergebekkhei

I helga var på hytta og på lørdagen fikk vi tid til bittelitt lavinetrening.Vi grov ned to votter og lot guttene søke. Vi grov de ikke så langt ned siden guttene våre ikke er så vant til å søke etter nedgravde ting i snøen. Odin jobbet imidletid veldig bra Han slo på ferten av begge vottene, og stakk snuten ned i snøen og begynte å grave. Veldig bra og morro å gjøre slike ting. Ellers så har det blir en del fysisk trening på guttene i helgen. På fredagen fikk Odin løpe etter mens jeg prøvde meg på miniski. Kan ikke huske at de var så glatte :). Ble god trim på meg også. I tillegg til en del knall og fall. På lørdag og søndag ble det skitur på ca 1 mil hver dag. Hundene fikk både løpe fritt og dra litt, så litt fysisk fostring ble det denne helgen i tillegg til litt lavinetrening 🙂