Tra la la trening igjen.

Så var jeg i gang med tirsdagstreningen igjen.Kaare er bortreist så i kveld fikk Odin og Speedy også være med. Mist og jeg trente melding med bringkobbel. Hun fikk to figuranter på fotballbanen. Hun var kjempeflink. For en tøff avlevering som Helen har lært henne. Etterpå fikk hun to funn i skogen. Første var kjempebra. Rett ut, tok bittet så et lite boff med bittet i munnen før hun kom rett tilbake til meg. Hun avleverer ved å komme inn foran meg for så å dytte snuten med bittet i munnen i hånden min. På neste slag så det ut som om hun tok bittet hos fig, og det mente fig også, men så måtte hun på do på vei inn. Hun løp rett ut til fig igjen uten å komme inn til meg. Da hun kom ut igjen så det ut som hun hadde glemt litt hva hun skulle gjøre. Jeg ropte henne inn. Stilte henne opp på nytt og gav runderingskommando. Denne gangen var det kjempebra. Syns Mist var kjempeflink og gleder meg til å trene mer neste tirsdag 🙂