Speedy speedet rundt i sauefjøset

Til Speedy ville jeg bare ha to figurnater og jeg ville bruke løsbitt.Jeg kunne latt han halse, men valgte heller å bruke løsbitt. Dersom jeg hadde brukt fastbittet er jeg redd for at han ville meldt på fert. Speedy måtte også virkelig jobbe før han fant første figurant. Han hadde vel da sjekket alle fire veggene og litt annet i fjøset. Han meldte fint med løsbittet. Så skulle han finne siste figurant. Han jobbet og jobbet. Han tisset nesten på figuranten som lå under en traktor uten å få ferten av figuranten. Til slutt sendte jeg han rett på. Begynte og synes synd på figuranten som lå kommerlig til i kulden. Speedy meldte fint og var såre fornøyd med å få funn. Merkelig så vanskelig det var å lokalisere figurantene i dette fjøset 🙂 Men det var kjempekjekt. Tusen takk for en kjempekjekk kveld med gode figuranter som var veldig tålmodig med meg som kom med tre hunder 🙂