Overvær med Odin på Orre.

En nydelig kveld, men uvant lite vind 🙂Svak bris, opphold og en tre til fire kuldegrader. Vinden hadde snudd litt, så vi burde nok gått inn fra nord. Nå gjorde vi nå ikke det, så Odin fikk jobbet godt. Den ene figuranten fant han til og med tre ganger :). Det var lagt ut tre figuranter, men Odin fikk på den måten lurt seg til fem funn. Fine meldinger. Han gikk rett i hals og figurantene hadde fått beskjed om å belønne raskt slik at han ikke skulle forlate de for å pendle. De kunne heller få han i hals igjen etter å gitt han belønningen. Det lyktes kjempefint, og det var bare på en figurant at han kom for å hente meg. Da hadde han allerde halset mange ganger hos figuranten. Vi kommer til å fortsette med raske belønninger hos figurantene på overværssøk en stund til. Synes gamlegutten var kjempeflink 🙂