Overvær i Ølbergskogen

I kveld var vi fem stykker som møttes for å trene overvær i Ølbergskogen.Odin fikk være første hund ut. Vi skulle søke av hele området. Vinden kom vel fra sør/vest? Det var iallefall slik at en kunne dekke det meste av området ved å gå på stiene med unntak av et område nord for stien mot flyplassen. Jeg tenkte litt på det når Odin og jeg gikk der, og jeg sendte han ut på den siden noen ganger. Men jeg tenkte jo samtidig at vi skulle jo trene overvær, så det lå vel ingen på den siden !!. Odin kom og maste litt på meg, men så forsvant han plutselig. Jeg lurte på hvor han hadde blitt av. Jeg prøvde å lytte og gikk litt frem og tilbake. Kalte opp en fig på radio for å høre om hunden min var sett eller hørt. Figuranten mente at hunden min halset. Jeg gikk tilbake og da hørte jeg at Odin hadde gjort funn. Første figurant var funnet. Vi forsatte og ikke lenge etter var fig nr 2 lokalisert. Så var det siste figurant. Jeg ringte til figuranten og fikk beskjed om av vi var i nærheten. Det var selvfølgelig på den siden vi ikke fikk overvær fra. Kjempebra!! Noe å tenke på. Når jeg sendte Odin ut på runderingsslag så gjorde han funn. Jeg syns dette var helt topp. Det var en virkelig trening der en får noe å tenke på i forhold til avsøking av et område, og Odin fikk virkelig jobbet skikkelig. Fin hals og flike figuranter, så han halset fort og holdt seg hos figurantene til jeg kom frem :).