Nyttårsaften

Nyttårsaften våknet vi til grå himmel og masse regn. Gradestokken viste litt over en varmegrad, og det ble gradvis varmere utover dagen. Så forholdene bedret seg ikke akkurat.

Men det var jo tørt, varmt og fint inne i hytta. Vi startet med nok en god frokost. Etterpå tuslet Kaare ut med hundene. Det ble en våt men fin tur på truger. 

På trugetur sammen med guttene

Vi traff et par familier på tur

Vel tilbake på hytta ventet Aud, Hilde Marie og Paul. De var klare til å gå opp til Foletonuten. Hilde Marie og Paul gikk på truger, Aud og Kaare på ski med feller. Guttene – Odin og Speedy – trasket selvsagt avgårde uten noen hjelpemidler, stakkars.

På tur til Foletonuten

Det var tungt føre for de på truger, fire bein såvel som på ski, men opp kom vi oss. Vi ble skikkelig våte, tåka lå tykt og det blåste ordentlig der oppe. Så vi tuslet tilbake nesten med en gang.

Vel tilbake på hytta måkte Paul snøen bort fra terrassene igjen, mens vi andre kom oss inn i varmen. Etterpå koste vi oss med kaffe og mat.

I sekstida benket vi oss til middagsbordet. Vi spiste idag kalkun, waldorfsalat og potetsalat. Til dessert nøt vi sjokoladepudding med vaniljesaus. Nam!

Etterpå slappet vi av med litt Millionær-spilling og med filmene Mumien og Hjemme alene 3.

Vi slappet av med litt Millionær

Litt før midnatt kledde vi på oss og gikk ut for å se om de på de andre hyttene sendte opp raketter. Det gjorde de. Da klokka passert 24, ønsket vi hverandre – tobeinte såvel som firbeinte – godt nytt år. De andre hyttefolkene sendte opp en god del raketter. Vi så også lysglimtene fra rakettene som ble sendt opp nede i Sirdalen. Det blafret godt til klokka nærmet seg halv ett, så det var ikke få tusenlapper som Sirdølene sendte til værs.

Tor et Co sender opp raketter

Det er Thorsen sin tur

Da det begynte å bli stille, trakk vi inn i hytta, og feiret kvelden med et glass champagne. Det var litt merkelig å ikke være sammen med Kari, Ole Petter, Evy og Lars.

Men det er ikke siste gang vi feirer nyttår på hytta. Du verden så rolig og fin både romjul og nyttårsaftenen var mht. raketter og lignende. Det ble ikke fyrt avgårde noe fyrverkeri før klokka passerte åtte på nyttårsaftenen. Det satte både to- og firbeinte pris på.

Godt nytt år!

Nå sitter vi og reflekterer litt over året som har passert og året som kommer. Vi ser lyst på året som kommer, og ønsker at 2013 blir et flott og minneverdig år for familie, venner,  kjente og ukjente hjemme såvel som utaskjærs! Godt nytt år, folkens! Happy New Year to You All!

2 Comments