Juhuu, rundering på Dale

Årets første hundetrening. Skal si guttene satte pris på det.Det har vært noen travle måneder med oppussing nå før Jul. Selv om hundene fikk mange fine turer i tung snø i julen , så var det tydelig at de hadde savnet NRH treningene. Det har nå i grunnen matmor og matfar også gjort Smile Odin var kjempegira og føk av gårde i runderingsløypa på Dale. Jeg sendte han ut på venstre siden og borte var han. Jeg plystra litt, men ingen Odin. Etter en liten stund hørte jeg bjeffingen hans. Den var svak, men ble sterke etterhvert som jeg beveget meg fremover langs midtlinjen. Odin hadde funnet Sonja som lå i hulen under de store steinene. Han stod med hodet helt inn i hulen og bjeffet, så det var ikke rart at lyden ble litt dempet til tross for guttens kraftige hals. Han halset imidlertid hele tiden helt til jeg kom frem til funnet. På vei tilbake langs midtlinjen slo han på Bjørn Erik. Jeg slapp han og han fulgte opp overværet og gjorde funn. Fin hals på gående/stående figurant. Så fortsatte vi med runderingen. Odin runderte fint. Jeg syntes han var litt kort ute på den ene siden og var en stund bekymret for å ha gått over siste figurant, men Odin gjorde jobbe og fant også Hermann nede ved sjøen. Bjørn Erik mente at Odin også hadde hatt full kontroll der han var litt kort ute pga vindretningen. Bjørn Erik røyker og har dermed full kontroll på trekken, så jeg kjøper den Smile. Veldig fornøyd med gutten. Gleder oss til neste trening.