Tredje juledag

Idag skulle også vi – Hilde Marie, Paul, Aud, Kaare, Odin og Speedy – dra hjemover igjen. Idag fyrte Kaare opp i ovnen, en god del senere enn det Runar hadde gjort. Etter frokosten begynte vi å pakke tingene våre. Vi fikk det meste ned i sekkene, men litt lastet vi også på pulken.

Det var kaldere igjen idag, fin blå himmel og sol på fjelltoppene. Litt skare øverst på snøen gjorde at vi kom oss fram uten truger e.l. på beina. 

Vel nede på parkeringsplassen måtte vi måke fram bilene. Det lå et 20-30 cm lag med snø over dem, så det tok litt tid å få dører åpnet og baggasjen inn. I 12-tiden var vi imidlertid på vei nedover.

Vi var hjemme i to-tre tiden, pakket ut sakene våre og fant fram julestemningen igjen. Etter en nydelig lammelår-middag, benket vi oss foran TVen. Vi sjekket rottentomatoes.com for å se om det var noen fine julefilmer på Netflix, og bestemte oss for å se klassikeren «The Nightmare Before Christmas». Etter Kveldsnytt køyet vi. Fjerde juledag stod bank- og butikkbesøk på listen. Og til da måtte vi være uthvilt.