Julebrev 2012

Året 2012 har vært ordentlig begivenhetsrikt samtidig som det har gått med rakettfart, til tider så fort at vi har følt oss på hæla.

Året startet med at Hilde Marie og Paul satte kursen for ett års opphold i den Haag. Deretter flyttet Jon Eirik ut av gutterommet og inn i et rekkehus et steinkast fra huset vårt, sammen med kjæresten sin, Mandy. I slutten av februar overtok vi hytta oppe i Lindåsen. Mars gikk med til maling og klargjøring av denne. I april begynte Kaare i ny jobb, i Kongsberg Oil & Gas Technologies. I juni fikk vi vite at Ann Karin og Runar ventet barn og at vi snart skulle bli besteforeldre. I oktober ble lille Mathias født. 

Midt oppe i dette har vi vært på en tur til Gdansk sammen med Evy og Lars, en tur til Bestemor i Mosjøen, NRH-samling i Førde, hovedkurs Vest-Norge på Voss, NRH-samling på Evje og flere hytteturer, de fleste alene. Påsken tilbragte vi til fjells sammen med Hilde Marie, Sankthans-aftenen og helgen Aud fylte 50 år sammen med Lars og Evy.

Vi har også pusset opp stuene i Måkeveien og terrassene på baksiden av huset. Og vi trener jevnt og trutt med hundene våre og stiller på de leteaksjonene som vi kan. Så det er kanskje ikke så rart at vi føler at tiden har gått fort?

Nå har imidlertid roen senket seg over heimen. Ann Karin, Runar og lille Mathias kom hjem til jul litt utpå ettermiddagen idag, dvs. fredag den 21. desember. Like etterpå hentet Kaare Hilde Marie og Paul på flyplassen.

Jon Eirik og Mandy pakker for å feire julen i Tyskland. Vi håper turen nedover dit går problemfritt, og ønsker de to og slekta til Mandy God Jul. Vi treffer Jon Eirik og Mandy igjen først 1. nyttårsdag.

Vi andre forbereder oss på å dra på hytta. Det ser vi fram til. Der ligger snøen allerede, og temperaturen ligger godt under null. I Stavanger viser gradestokken viser akkurat nå -2.5 grader, og ifølge yr.no skal det bli hvit jul også her i Stavanger.

Vi ser fram til en rolig julefeiring, ønsker alle kjente og kjære en riktig god jul og et godt nytt år, og håper at dere alle går en rolig julehøytid imøte.