800 meter med Odin på Høgjæren

Egentlig var det Kaare som skulle rundere med Odin.Odin hadde sittet i tålmodig i bilen hele dagen, mens Speedy fikk utfolde seg med mor. Etter at prøvene var ferdig var det dommere og figuranter sin tur til å trene. Siden Speedy hadde fått gjort mer enn nok i løpet av dagen skulle Kaare rundere med Odin. Odin syntes imidlertid dette var veldig rart og skjønte ikke helt hva far ville, så mor ble tilkalt og tok over. Odin er en erfaren slu røver, så på vindsiden kruset han bare ut på ti femten meter, men da han kom til figurant så stakk han ut og meldte. På le siden gikk han egentlig langt ut, men første fig gikk vi først over. Odin hadde vært nødt til å gå inn i en skog som vel lå¨på en seksti meter for å komme bak figuranten som lå i skogkanten. Så langt ut gikk ikke Odin. Skogen virket også litt tett og vanskelig å komme inn i. Figuranten så dette og flyttet seg litt frem. Odin fikk dermed på et senere slag overvær og løp tilbake og meldte. Hele tiden tok han korte slag på vindsiden og langt ut på le siden. Siste figurant satt i et tre. Det var litt likt som på første fig. Odin måtte veldig langt ut og helst bak figuranten for å få han. Da vi gikk nedover så var Odin ved treet, men klarte ikke å lokalisere figuranten. Da vi kom til 800 meter kalte vi opp fig på radio og fant ut hvor han var. Vi runderte like godt tilbake igjen. Men nå sendte jeg bare Odin på le siden. Odin løp nå veldig langt ut og klarte å lokalisere figuranten. Han var kjempefornøyd og virket ikke sliten i det hele tatt. Veldig fornøyd med gamlegutten :). Fine meldinger på alle figurantene 🙂