We did it again :)

Eller ikke helt da.Beate hadde lagt spor til Odin og starten var lagt slik at Odin kunne velge hvilken retning han ville gå. Da vi skulle gå sporet var Beate figurant i rundering. Jeg tuslet likevel bort for å se om jeg kunne se noen sløyfer. Jeg så på feil plass og så ingen, men på vei tilbake for å vente på Beate så fant Odin en sløyfe. Han slo kjempefint og jobbet seg avgårde. Det var både vått, grus og asfalt, så da han sporet oss ut til mer kjent skogsunderlag var jeg skikkelig imponert over gutten og tenkte at nå går resten strake veien. Odin durte avgårde, men da vi kom opp i et område med mye store steiner begynte han å slite. Etterhvert såpass at jeg ble usikker på om vi var på rett spor. Vi gikk derfor tilbake til bilene. Beate bekreftet at vi var på rett vei. Vi gikk derfor tilbake dit jeg mente vi mistet sporet. Odin jobbet godt og kom opp i det steinete området på samme sted som sist. Nå jobbet han seg oppover i steinura og jeg trodde vi var i gang igjen. Så ville han plutselig nedover igjen. Jeg vet jo ikke akkurat hvor sporet gikk, men slik jeg leste han da så var han mer på leit. Jeg prøvde meg med et nytt sporoppsøk lengre borte og mente han slo på spor litt oppi bakken. Dette fulgte han et stykke, så ville han ned mot stien igjen. Jeg lot han søke litt og gikk tilbake. På nytt så det ut til at han plukket opp sporet, men når det ble mye store steiner så søkte han igjen nedover mot stien igjen. Jeg skulle til å gå ned til bilene da han plutselig trekker avgårde så sterkt at jeg mister sporlina. Odin stormer en 100 -150 meter opp i lia og der står han og logrer. Han har funnet slutten. Meeen det var på bakspor….. Det er jeg sikker på. Det blir videre trening på sporoppsøk. Korte sporoppsøk med rask belønning for å velge riktig vei. Sååååå må vi trene på  steinet underlag slik som på Dale. Helt merkelig igrunnen etter at han klarte strarten så fint. Har jo gått spor i ura der før uten noe problem, men det ser ut til at vi trenger litt oppfriskning på det.