Utkalling til leteaksjon Sandes

Natt til mandag ringte alarmtelfonen. Aud var helt i ørska. Klokka var vel rundt halv ett.Speedy hadde spydd i bilen mens vi var på treningssamling på Tjørn. I tillegg var det meste vått og skitten etter en heller blaut lørdag. Da vi kom hjem på søndag tømte vi hele bilen, så hunde- og hundefører utstyr hang til tørk i hele huset da vi gikk og la oss. Vi hadde ikke fått gjort rent i bilen. Så da alarm telefonen kom måtte Aud svare at hun kunne komme i åtte tiden morningen etter. Hun regnet med at hvis hun stod opp i femtiden så rakk hun gjøre rent i bilen og få ut utstyret igjen, som da forhåpentligvis nesten var tørt, kanskje. Kaare måtte være på jobben til klokken ti og tenkte å delta etter det om det fortsatt var en aksjon. Da vekkerklokka ringte viste det seg at det var kommet inn melding om at den savnede var kommet vel tilrette, så da kunne vi sove litt videre. Bilen ble vasket på ettermiddagen og har nå tørket i to dager. I morgen skal alt utsyret inn igjen. Greit å få litt orden på saker og ting igjen. Men om det skulle bli en aksjon i løpet av natten så skal vi nok komme oss avgårde selv om alt ikke er riktig på plass enda så er det i alle fall rent og tørt:)