To små asfaltspor på Dale

Odin haltet litt på ene framlabben etter sykkeltur på tirsdag, så i dag skulle vi gjøre noe som ikke var så krevende fysisk.Gro Elin la ut to asfaltspor på en to til trehundre meter hver (på Dale), eller det ble vel da egentlig ett spor med en gjenstnad og slutt :). Jeg hadde Gro Elin med, og hadde nok ikke klart det uten. Det er veldig lærerikt å se på han, men han kunne nok fort dratt avgårde med meg på andre spor som gikk på annet underlag. I tillegg tråkket de andre sporleggerne som skulle ut i terrenget frem og tilbake langs veien. Så det var ikke lett for han. Til tider virket det som han gikk kjempebra, han krysset veien på riktig sted og dro i rett retning. Så ser det ut til at han mister konsentrasjonen og skal sjekke ut alle steder. Han fikk sjekke ut og så fulgte vi på når han gikk i riktig retning. De siste ti meterene av det siste sporet imponerte han virkelig. Kaare hadde kommet mot oss og gått der Gro Elin hadde gått. Kaare fikk blinøkkelen og gikk tilbake midt oppi sporet 🙂 Men Odin ignorerte det og valgte å følge der Gro Elin sitt spor gikk en litt annen retning enn Kaare sitt. Det var veldig bra.

Tenker her ved videre trening å gå litt tilbake, med litt ferskere spor. Kanskje slepespor, eller at han ser figurant gå ut og får finne figuraten rett ettepå. Kjekt å trene på i allefall. Kan alltids lære gamle hunder nye kunster 🙂