Rundering på Tjørn

I helga var det samling på Tjørn.Jeg møtte på fredag med Odin, Speedy og lille Lucky. Kaare var på styremøte i NRH på Gardemoen og kunne først komme på lørdagskveld. På Lørdagn ble det rundering med både Odin og Speedy sammen med meg. Odin runderte kjempefint i tungt og vått Tjørnterreng. Tror ikke vi brukte lange tiden på åttehundremeteren. Odin var litt misfornøyd med at mor syntes han løp litt kort på vindsiden, men han viste jo at han hadde full kontroll. Alle figurantene ble funnet. På de to siste funnene valgte han å pendle. Han halset ikke hos figuranten men kom inn til meg og halset, og løp så ut igjen og halset fint. Jeg ønsker at han skal halse hos fig med en gang, så dermed hadde vi noe å jobbe videre med på økt to. Ellers er jeg meget fornøyd med gjennomføringen og tempoet han holdt. Gutten er tross alt snart 11 og et halvt år 🙂

I andre økt hadde vi to figuranter rett ut i starten. Odin løp fint og rett ut og halset med en gang han gjorde funn. Tror det kan være når han har øyekontakt med meg på midtlinjen at han velder å pendle tilbake til meg før han drar ut igjen og halser på fig. Skal sjekke ut dette litt.