Treningsamling på Evje

I helgen har vi vært på treningssamling på Evje. Kaare var instruktør for et B-lag og Odin og jeg var på A-tren lag.Her fikk vi også trene søk fra båt både med figuranter i vann og på land. Mandal røde kors bistod med båter, mannskap og figuranter. To fra Kristiansand røde kors var også med som figuranter i vann og på land. Vi fikk gjort oss nyttig erfaring med søk fra båt. Mens de ander så på, ble løftet og fikk tur med Seakingen trente Helen med Mist og jeg med Odin på spor gjennom bygg og på grus. Vi fikk også et par overværssøk før de andre var ferdig med Seakingen. Etterpå ble det tid til noen søk til fra båt. På søndagen var det kjekk øvelse med flinke markører fra Kristiansand røde kors. Kjempekjekk med slikt sammarbeid og veldig bra å få øvd på hvordan vi skal opptre ved funn. Vi fikk overnatte i kjekk leiligligheter sammen med kjekke folk. En alldeles perfekt helg med andre ord 🙂