Start i rundering med Speedy

I kveld møttes lag 4 på Sviland.Speedy skulle trene på start i runderingen. Dvs ikke plukke bittet med en gang mor sier runder. Han fikk først to funn der han brukte løsbitt. Så måtte han vente i bilen mens en annen hund runderte. Etterpå la to figuranter seg ut for Speedy. Ikke noe forsøk på å plukke fastbittet på første slaget. Han fikk noen tomslag før han fant første figurant. Deretter fikk han en god del til med tomslag før han fant neste. Det var fordi jeg misforstod hvor midtlinja var og runderte både frem og tilbake der jeg trodde den var fordi jeg trodde Speedy hadde gått over. Det hadde han ikke. Tålmodige sjelen fant seg i å bli sendt på samme sted flere ganger både frem og tilbake før vi kom på rett kjøl og gjorde funn. Han er lett å rundere med den gutten, og jeg tror vi er på rett vei for å unngå bittsnapping på første slaget.