Rundering i Vigreskogen

I kveld var vi 8 stykker som møtte til trening med lag 4 i Vigreskogen.4 av oss er med på treningslag 4 til vanlig. Det er Odin, Speedy, Kaare og Aud. I tillegg hadde vi med oss fire gjestefiguranter. Det var herr og fru sekk og to av sekkevennene deres som stilte opp Wink

Aud tok med seg Odin og la ut figurantene (sekkene) og var selv siste figurant med hund. Kaare startet etter at jeg hadde lagt ut sekk nr tre. Odin er en flink figurant og satt stille som en mus. Det var morsomt å følge med på hvordan ørene og nesen gikk på han da Kaare og Speedy nærmet seg.

Etter at vi var funnet var det Kaare og Speedy sin tur til å være siste figurant. Odin og jeg gikk til tilbake og startet med runderingen. Odin fant første sekk på første slaget. Gikk rett i hals og halset fint. Neste slag prøvde han seg med et litt kort juksesalg, men det kjøpte ikke mor. Dermed ble han sendt på sammen stedet en  gang til. Nå var han i gang og han runderte fint. Jeg klarte å holde kjeft og vi fikk fin flyt. Da vi kom dit jeg hadde lagt ut sekk nr to kom han inn uten å ha funnet den. Jeg visste jo hvor den var og prøvde å sende han slik at vi dekket godt. Det mener jeg at vi gjorde og dermed ville jeg ikke presse mere. Jeg begynte å bli usikker selv på om det var der den lå, så vi gikk over. Det er greit med slike påminnelser om hvor snart gjort det er å gå over. Dette selv om jeg la vekt på å dekke terrenget, og at Odin engentlig gikk veldig bra. En trøst kan det være at Speedy også gikk over denne sekken, så  det kan hende at vinden ikke var helt på hundenes side. Viderer runderte Odin bra og sekk nr tre ble funnet uten noe problem. Fin melding. Slik gikk det videre til sekk nr fire også. Fin melding. Kaare og Speedy fant vi også. Da hadde vi vel rundert ca 900 meter og det begynte og skumre litt. Odin stilte seg et stykke i fra og torde ikke halse. Speedy halset imidlertid. 🙂 Odin kom tilbake for å hente meg for å få støtte 🙂