Leteaksjon Rekefjorden, Sokndal

I morres litt over fem ringte alarmtelefonen. Leteaksjon i Sokndal.Det var en tysk fisker som ikke var kommet tilbake etter fisketuren i går kveld. Båter og Seakingen hadde lett i natt. Vi fikk beskjed om å møte kl 7. Jeg var ikke der før i halv åtte tiden. Det er et stykke å kjøre, og jeg måtte ha i meg og hundene litt mat før vi dro avgårde. Jeg hadde med både Speedy og Odin. Odin fikk søke først, og han fikk søke fra båt. Vi skulle sjekke ut en fjord fra sjøside. Vi fikk med oss ei fra Røde kors. Akkurat da vi var så og si ferdig med å søke av det området vi hadde fått kom det inn melding. Den savnede var funnet i livet sammen med båten sin. Den hadde veltet, men mannen hadde holdt seg ved eller på båten og var i forholdvis god form. Han ble funnet langt utenfor de områdene som vi søkte i og de som var blitt søkt i natt. Båten hadde drevet langt, men denne gangen endte det hele godt. Hun fra røde kors og jeg jublet da vi fikk meldingen. Det er alltid kjekt å avslutte en leteaksjon på en slik måte. Så da var det bare å komme seg hjem og på jobb 🙂