Leteaksjon i Egersund

Litt over klokka 20 i kveld ringte telefonen: NRH-alarm! En kvinne i seksiårene var savnet i Egersund. Flere detaljer om aksjoner står å lese i Dalane Tidende og Stavanger-avisa

Vi kunne dessverre ikke rykke ut med en gang, men vi var klare til å kjøre avgårde da klokka passerte 23. Vi hadde da kokt kaffe, smurt niste, ladet hodelykter og radioer og båret det meste ut i bilen. Speedy, Odin og Mist var også parate. Akkurat da Kaare puttet mobilen i lomma og gjorde seg klar til å ta skoene på seg, kom det en SMS fra Paul med beskjed om at den savnede var funnet i god behold. Bra!

Vi sitter nå pling våkne som en følge av kaffedrikking litt for seint på kvelden. Både DIOets og vår egen hjemmeside er behørig oppdatert, og de siste nyhetene om leteaksjonen lest. Kanskje blir vi kalt ut igjen i løpet av natta ?