Teigsøk med Odin

Endelig onsdagstrening igjen.

Vi var 9 stykker på Sviland, og det var uten de som ville trene spor. De møttes et annet sted. Til tross for at vi var mange brukte vi ikke store områdene, og vi var tidlig ferdig. Odin og jeg var sammen med de som ville trene overvær eller praktisk. Odin fikk teig i grustaket. Allerede på vei bort mot veien som går ned til området så jeg at han været og jeg slapp han. Odin føk avgårde og fant første fig før jeg var kommet meg ned til teigen vår. Han halset imidlertid ikke på fig, men kom til meg og halset. Jeg ønsker at ha skal halse hos figurant så jeg må være bedre på å forklare hvordan jeg vil ha det. Han halset imidlertid mye på meg :), og da han kom til fig andre gangen halset han som bare det. De to andre funnnene gjorde han ganske raskt. På begge disse funnen gikk han rett i hals uten å pendle 🙂