Leteaksjon på Tromøya

Vi satte kursen for Tromøya i halvfem-tiden tirsdag ettermiddag. Vi var framme litt over klokka ti om kvelden og i søk en halvtimes tid etterpå.Vi søkte av fem teiger før vi satte kursen hjemover igjen i halvfem-tiden onsdag morgen. Det ble etter hvert ganske mørkt. Det i kombinasjon med et småkupert terreng og en til tider tett vegetasjon, gjorde søkene ganske krevende.

Det var imidlertid givende å delta i søket etter damen som var savnet. Mist fant en snusdåse, Odin et telt i en hage. Speedy returnerte med melding uten at vi fant noen på påvisningen, til Speedy sin store forbauselse. Han hadde trolig meldt på noen som hadde kommet seg i hus før påvisningen.

Hjemover-turen ble lang. Vi tok en blund på nordsiden av Kristiansand. Da vi begynte å kjøre igjen, havnet vi i en lang kø, kanskje som et resultat av et nytt anløp av Danmarks-fergen. Klokken ble nesten to før vi var hjemme.