Start på teigsøk med Speedy på Tjørn

I øsende pøsende regn.Det var b-prøver på Tjørn i dag og jeg fikk i oppgave å legge ut et spor. Ritva og Bizzo bestod dette med glans. Gratulerer til Kent som bedstod begge søksøvelsene med Diesel. Mens vi ventet på sporene fikk Speedy to figuranter i en liten miniteig. De ble utrustet med løsbitt. Speedy fant begge og meldte fint med løsbittet. Grunnen til at jeg gjør dette er at det ser ut til at Speedy stresser litt mer når han går med meg og at han dermed har hatt tendeser til å plukke bittet med en gang jeg setter han i søk i en teig. Senere på dagen fikk han en liten teig til med to figuranter. Denne gangen hadde han fastbittet på. Ikke noe tegn til å plukke bittet. Flink gutt. 🙂

x
God Jul og Godt Nytt År!
Vi ønsker alle to- og firbeinte venner en fredelig julehøytid og et riktig godt nytt år! Hilsen Aud og Kaare
Days
Hours
Minutes
Seconds