Klatrespor

Aud la ut et spor til Speedy og meg på litt over en kilometer. Det ble 5-6 timer gammelt før vi gikk det. Da Aud la det ut, skinte solen og gradestokken viste 10 gradet. Før vi gikk det, hadde det snødd og temperaturen hadde falt til 3 grader. Typisk juni? Nei…

Speedy lot seg imidlertid ikke affisere. Han jaget avgårde som om han hadde en viss kar – ikke meg – i hælene. Sporet gikk over lyng,  grass og berg. Flere steder måtte han jobbe iherdig for å finne det igjen, men etter mange motbakker fant han og en sterkt svettende og rødfarget hundefører slutten. Speedy gikk over den ene sporgjenstanden som Aud hadde lagt ut, men den fant hundeføreren. Han gikk så krokbøyd etter Speedy at nesen nærmest subbet nedi den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.