En liten teig på Sviland med Odin

Vi var bare to som møtte til trening på lag 4.

Vi to dro derfor til lag 1 på Sviland. Odin fikk to figuranter som la seg ut i et lite teigsøk. Da vi skulle gå ned til grustaket ble Odin overfalt av fire hunder. Heldigvis taklet han dette fint. Han strakk ut de lange beina sine og tråklet seg vei ut mellom dem. Vi gikk bare raskt derifra vel vitende om at området ikke var grundig nok avsøkt pga forstyrrelsene. Lengre ned var det en som kjørte fjermstyrt bil på asfaltplassen så det ljomte. Det brydde Odin seg ikke noe om. Vi fant den figuranten som skulle være sist først. Fin hals. Så gikk vi tilbake og søkte av området der vi ble forstyrret og fant han som egentlig skulle vært første fig. Odin nølte litt med halsen her, men fikk belønning da med en gang han først halset. Veldig bra jobbet av. begge figurantene.