Tirsdagsteig med Mist på Sviland

Tirsdagsgjengen holder stand.I kveld møttes vi på Sviland og Mist fikk et teigsøk. Det var tre figuranter ute. Mist fant første figurant som var gående ganske kjapt. Neste tok heller ikke så lang tid. Tredje strevde vi mer med. Den hadde vi først gått rett forbi, men vinden var ikke på vår side. For å si det slik så kom den i fra alle kanter. Typisk Svilandsvind. Inne i skogen virket den mer stabil, men ute på hogsfeltet var det vanskelig så det ut til. Med litt hjelp fant vi siste fig også. Vi ville ikke bruke for lang tid på å tråkle rundt for det var jo flere som skulle trene. Kjekt å få trent litt praktisk med Mist nå når vi kan slappe av i forhold til prøver helt til neste år :).

Tusen takk for hjelpen. Det er kjekt å få hjelp til tirsdagskvalitetstid med Mist sammen med dere 🙂

Etter trening tok Mist og jeg oss en joggetur i Arboret. Det var tungt, men det er godt med det som er gjort. Så kunne jeg spise kyllingkebab da jeg kom hjem med god samvittighet.