Teigsøk i Ølbergskogen med Mist

Mist fikk et teigsøk.Første figurant fant hun før jeg var klar over at vi var helt i gang :). Hun brukte litt tid på å komme i hals. Hun måtte visst litt på do før hun kunne halse :). Etter å ha funnet første figurant ble det tre stykker som gikk sammen med oss i teigsøket. Det var litt rart å se på Mist da fordi det virket som om hun tenkte at vi var på tur. Hun sprang ikke rundt slik hun pleier, men tuslet langs stien og luktet på alle godluktene. Jeg sendte henne på noen slag her og der, og da gikk hun jo. Jeg stod akkurat og diskuterte dette med de andre og lurte på om hunden min var på tur eller i søkemodus da hun gjorde funn av den andre figuranten i teigen. Nå halset hun med en gang.  Jeg tenker at hun syntes det var rart å ha så mange med seg som gikk og pratet når hun søkte teig. Vanligvis går vi jo ofte alene under teigsøk. Likevel var det morro å se at selv om hun så ut til å være på på «tur» så gjorde hun jobben og fant figurantene 🙂 Nyttig erfaring jf en transportetappe der flere gjerne går sammen også med hunder på vei til teigene sine. Greit å vite at nesen er på uansett 🙂