Teigsøk med Mist i Skjævelandsskogen

Tirsdagstrening i gjen. I kveld møttes tirsdagsgjengen i Skjævelandsskogen.Mist fikk et teigsøk med fire figuranter. To av de gjemte seg sammen. Hun søkte fint. Selv om til tider så ut som om hun var på tur så var det helt tydelig at hun var jobb med en gang hun fikk ferten av folk. Hun fant først en fig i et tre, så en i et fugletitte hus og så to i en liten skog nede ved Figgjo elva. Mist var flink, og det var forholdsvis fort gjort å finne alle figurantene i den lille teigen.

Siden jeg hadde med Odin og Speedy også fikk alle tre en liten joggetur etterpå. Først hadde jeg alle i bånd, men etter å ha funnet en fin runde i skogen hvor vi var langt borte fra hovedveien fikk de springe fritt. Det var mye enklere, men jammen meg er det god trening å prøve og håndtere tre hunder i bånd samtidig som en skal jogge innimellom træne. Ble vel en fem  km tur. Tempoet var ikke så stort, men det var jammen slitsomt nok 🙂