Rundering i Vigreskogen.

Etter at jeg hadde vært figurant på B-prøver fikk Odin en økt i lilleskogen.

Her trente vi moment med halstrening. Odin fikk halse på Mona og sønnen Andreas og på Stig. Etter at B-sporene var gått fikk vi en økt i storskogen. Odin runderte 800 meter i en kjempefart. Første figurant var litt vanskelig å finne. Jeg sendte Odin ut på et slag på venstre siden, og han ble lenge borte. Jeg ropte og plystret og omsider kom han i stor fart mot meg på midtlinjen. Jeg gjorde meg klar til å sende han ut på høyre
siden. Odin føk imidlertid bare forbi meg og ut igjen på venstre side. Tydeligvis var han ikke ferdig med den siden. Rett etterpå hørte jeg halsen. Han hadde ikke vært hos fig før. Det var vanskelige vindforhold der så gutten måtte virkelig jobbe for å gjøre funn. Jeg likte godt måten han fullstendig ignorerte meg på og bare fortsatte å søke til han fant fig. Etter 500 meteren ble han som vanlig litt for selvstendig, men han gjør jobben. Jeg stod vel på ca 700 meter da jeg så at Odin kom inn på midlinjen en 60-70 meter lengre frem. Da jeg ropte på han ser jeg at han får overvær og han passerer midtlinjen. Nytt funn og fin og kraftig hals. Flinke gutten.