Prøvedag for Kaare og Speedy. Litt trening med Odin

I dag skulle Kaare og Speedy opp til 4.gangs reGuttene klarte det og dro hjem med 4.gangs re i boks. Kjempestolt av de begge.

Jeg var med som sporlegger. Odin fikk litt trening på hals. Først et funn av figurant med genserne over hodet bak en stein. Rett i hals. Så et overvær der figurant lå oppe på en stein i overkant av en ur og under noen fjellskrenter. Veødig bra og rett i hals. Vi avsluttet med en figurant gående åpen på veien. Første gang snudde Odin og luktet heller på godlukter i grøftekanten. Jeg måtte hente han og sende på nytt. Denne gangen meldte han greit. Sendte en gang til på gående på vei. Denne gangen gikk det bedre. Fornøyd med de momentene vi fikk trent på. Blir jo ikke så mye tid til trening av engen hund når man stiller som figurant, men kjempekjekt å se på alle som klarte det. Det er også veldig nødvendig at noen stiller som figuranter ellers blir det lite med prøver 🙂