Odin halser videre

Lag fire trente i kveld på Dale.Jeg ville ha ukjent oppgave med tre figuranter.  Fokus på dagens trening var halsing. Odin halset fint på alle figurantene uten noen form for hjelp. Runderte fint. Han slet med å finne siste figurant som lå litt langt ute, men med en liten lydpåvirkning fra figuranten gikk det fint. Odin hadde vært like ved figuranten flere ganger uten at vinden stod Odin bi. Jeg syntes Odin var flink som gikk ut flere ganger på samme sted. Det var derfor jeg til slutt bad om en lyd fra figuranten slik at Odin skulle få funn etter at jeg hadde presset han ut der flere ganger. Det var halsingen som var treningsmoment i dag, så derfor var det viktig å få dette siste funnet også. Spesielt etter at Odin hadde jobbet slik for å gjøre funnet. Synes Odin er flink jeg :).