På jakt etter Anders

I dag trente vi i Ølbergskogen. Speedy og jeg gikk spor. Anders la ut et spor på 500 m i tillegg til to sporoppsøk. Anders la seg ut i slutten av det lange sporet. Ingenting er som en god figurant i slutten av et spor!Sporet ble liggende i ca. to timer. Det var oppholdsvær og 7-8 varmegrader, altså fine sporforhold. Den største utfordringen i Ølbergskogen er kryssende spor. Det er en del som går tur der, både med og uten firbeinte.

Speedy slo fint på sporet og fulgte det med stor intensitet. Det merkes at det er en stund siden sist vi trente. Han hoppet av sporet her og der for å sjekke ut andre ting, men vi fant Anders og de tre sporgjenstandene som han hadde lagt ut. Gøy!

Sporoppsøkene gikk greit, de også. Han valgte riktig vei på det første. På det andre gjorde han for så vidt det samme, men jeg startet litt for nær slutten til at det ble helt som planlagt.

Alt i alt er jeg fornøyd med økten. Vi skal trene mer sporoppsøk framover og også legge inn lengre og eldre spor. Mulighetene for det blir bare bedre og bedre, siden vår og sommer er i anmarsj!