4.re halveis i boks

På lørdagen var vi opp til fjerde gangs re. Runderingen gikk det ikke så bra med. Odin virket litt sliten denne dagen. Jeg strevde med å få han langt nok ut, spesielt på venstresiden. Odin slo fint på første figurant. Odin valgte og ikke halse ute hos figuranten. Da han kom inn på midtlinjen til meg måtte jeg avvente han for at han skulle halse på meg, og det var bare et lite bjeff. Han halset imidlertid fint da han kom ut til figuranten igjen. Men det er ikke vanlig at jeg må vente for at han skal halse inne hos meg. Jeg vil tro at selve runderingen skulle vi klart å fått i boks hvis meldingene hadde vært ok. Odin virket som han var i ferd med å gå seg opp i forhold til lengde og fremdrift på slagene. Da han kom inn fra et langt slag på høyre siden tenkete jeg at han hadde gjort funn, men han kom ikke inn med den vanlige intensiteten mot meg og jeg ble usikker på om det var funn da han ikke halset på meg. Uansett så skal jeg ikke være nødt til å vente han ut for at han skal halse på meg ved funn og pendlig. Halsen skal komme umiddelbart hos meg eller hos fig, og jeg ønsker at han alltid skal halse hos fig først. Jeg valgte derfor å prøve og sende han på andre siden. Det ville han ikke. Da ble vi stanset av dommerne pga meldingen. Han hadde ikke meldt, og meldingen må sitte. Dermed gikk vi av listen til vi kan vise at halsen sitter som den skal. Sporet kom vi helt greit i mål med. Vi fant tre av de fire gjenstandene og slutten. Litt spennende ble det i sporoppsøket da vi meldte feil spor to ganger. Begge gangene var jeg sikker på at det var sporet. Første sporutgangen som jeg meldte på kan det ha vært andre enn sporlegger som hadde gått langs en sti der. Andre gang var vi for langt unna sporet til at vi fikk gå, men antakelig hadde han da overvær av sporet og jeg var litt for snar til å melde spor. Tredje gang fikk vi heldigvis god tur.