Rundering i Vigreskogen

I dag kom vi sent på trening. Vi hadde gitt beskjed om at vi ble sene fordi vi var nødt til å handle litt før vi kom på trening. Bedre å gjøre det fra moringen av, ellers måtte vi gått veldig tidlig fra trening.
Det var flere som prøvde seg på appellen i dag. Paul og Otto kom gjennom alle øvelsene, mens noen andre har litt igjen. Gratulerer så mye til Paul og Otto! Odin skulle få en lang rundering i dag. Tydeligvis satte han stor pris på å få løpe litt igjen. Han hadde kjempelange slag. Han fant første figurant, halset ikke hos figuranten, men kom og halset på meg. Jeg måtte stoppe for å knyte skoen på vei på påvisning og dermed kom Odin enda en gang for å sjekke hvor det ble av meg. Han halset hos figuranten med unntak av første gangen han var der. Da vi skulle gå videre var jeg litt usikker på hva han hadde dekket siden han trakk så langt frem da han gjorde funnet. (Skal ha på han GPS neste gang :)) Tydeligvis viste Odin selv godt hvor han mente han han hadde vært for nå tok han noen veldig korte slag til vi var forbi der han mente han hadde dekket :/. Da vi var kommet forbi stakk han igjen avgårde på et kjempelangt slag. Jeg sendte han på høyre side. Langt om lenge halser han på venstre side bare en 60 -70 meter fra der jeg stod på midtlinjen. Jeg begynte å gå mot der jeg så figuranten lå. Plutselig ser jeg bare bakføttene til Odin. Jeg tenkte at nå må jeg se hva han gjør for han kom ikke rett mot der jeg var. Det gikk en god stund så kommer han langs midtlinja og leter etter meg, halser og springer en lang vei tilbake til figuranten og halser igjen. Odin hadde antakelig tatt samme runden tilbake for å finne meg som da han fant figuranten. Videre fortsetter han med kjempeslag. En som går sammen med meg på midtlinja lurer på om vi dekker alt 🙂 Det gjør vi. Jeg stod jo og ventet på Odin for å sende han der jeg mente det ikke var dekket :). Odin er også veldig dreven etterhvert og jeg tror det bare er en eller to ganger på alle disse årene vi har trent at han har gått over en figurant. Jeg roper Odin inn da jeg ser han en 150 meter fra oss på midtlinjen. Jeg har en godbit i hånda, da han ikke får den med engang halser han på meg. Jeg ble litt usikker, men da jeg sier vis vil han ikke springe. For å være sikker på å ikke belønne en feilmelding så kaller jeg opp figuranten og ganske riktig Odin har ikke vært hos han. Vi forsetter Odin dukker igjen opp ca 150 meter foran oss på midtlinjen. Han har god fart inn mot meg. Jeg har ikke hørt han har halset på noen og står klar til å sende han ut igjen. Det neketer Odin og han halser på meg. Nå når jeg sier vis drar han rett tilbake og halser på figuranten. Han hadde ikke halset første gang han var der.

Gutten søker godt, men er en smule for selvstendig. Det må vi jobbe litt med frem mot regodkjenning. I tillegg vil jeg at han skal halse første gang han er ute hos figuranten også, selv om det ikke alltid vil være at jeg hører han. Så det skal vi også skjerpe litt inn igjen. Kjekt å ha noe å jobbe med 🙂