Spor på Dale

I dag møttes vi en hel gjeng for spor og felt trening på Dale.
Til Odin ble det lagt et spor på 1 km med fire gjenstader. Det la i ca fire timer. Sporet lå på åkeren. I tillegg la jeg selv ut et asfaltspor til Odin. Asfaltsporet ble gått like før kilometersporet, så det ble noen timer det også. I asfaltsporet er Odin enda til tider litt ukonsentrert, men i partier går han kjempegodt. Han plukker gjenstander og fulgte sporet over asfaltplasser osv. På ene plassen kunne jeg se at det hadde gått andre etter at jeg la sporet (det var litt sporsnø i dag). Det vanskeligste for Odin nå ser ut til å være der sporet går på asfaltkanten og det er gress ol ved siden av, da søker han mye bort fra asfaltveien for å sjekke ut. Fornøyd med sporet, det er bare å trene mer og å få opp konsentarasjonen på slike spor også.

På kilometersporet jobbet Odin godt og fant alle fire gjenstandene og slutten. Det var nok noen vanskelige partier hvor det var mye mold og veldig bløtt, men Odin jobbet godt. Jeg så ofte hvor sporet gikk pga snøen. Det var morro å se hvordan Odin løste oppgaven ved små sportap og hvordan han gikk sekundært der det var kraftig sidevind. Kjekke spor og en kjekk dag i skogen 🙂 Eller for vår del på jordet (og asfalten) 😉