Spor og litt til på Dale

Etter at jeg hadde lagt et spor til Speedy fortsatte jeg og la et spor til Odin også.Odin sitt spor gikk for det meste på asfalt. Det startet på asfalt. Odin så ut til å ta sporet, men plustselig fikk han overvær av noe da vi krysset en bro over en bekk. Odin var meget bestemt og prøvde å komme seg over kanten og halset bestemt ned mot bekken. Litt bekymret skrudde jeg på hodelykten for å sjekke, og der hang det jammet et tørkle fast i en grein. Jeg belønnet Odin men det var ikke helt lett å få han på sporet videre. Da det så ut til at han var i gang igjen stupte han inn i en busk og fant en plasthanske. Vi kom oss videre. Jeg synes han virker ukonsentrert når han sporer på asfalt, men jeg gav han fri line og valgte riktig retning selv om jeg ikke syntes det så ut som han var «på». Et stykke hadde jeg gått på gress og der var han kjempeivrig og hadde nesen ned hele tiden. På asfalten virrer han mer med nesen opp. Vi kom i mål og det var nok ikke greie forhold i dag for det blåste kraftig. En gjenstand var nok blåst bort, men jeg fant en og Odin to. Det tyder jo på at han går spor selv om jeg ikke synes det ser slik ut. Vi skal uansett trene mere på dette.