Snørundering på Bue

Denne lørdagen var vi i tvil om vi fikk trent i det hele tatt, men vi var heldige 🙂Vi skulle hjelpe Hilde Marie og Paul med litt flytting og også se de vel avgårde på flyet til Nederland. Vi meldte oss derfor ikke på trening fordi vi både ville komme seint og måtte gå tidlig. Vi tenkte å finne på noe for oss selv, men så fikk vi telefon om at noen hadde lyst til å trene på Bue og at det var helt greit om vi kom seint og gikk tidlig. Kan det bli bedre. Vi møtte opp (seint). På Bue var det ganske mye snø så da det ble Odin sin tur så var jeg spent på om han ville bli veldig sliten av å springe i den dype snøen. Odin runderte imidlertid 800 meter i fint driv. Han fant alle tre figurnatene og halset fint. Han hadde ikke lyst til å gå i bilen etterpå, så sliten var han ikke. Vi var effektive og hadde med leker til alle hundene og når en var ferdig stod neste klar. Derfor fikk i hverfall fire av oss en god økt før Kaare og jeg måtte gå (skulle kjøre Hilde Marie og Paul til flyplassen). Det var veldig greit å få den treningsøkten. I dag var vi oppe på hytten. Nå er det straks klart for at vi skal gjøre vår del. Da blir det litt treningsfri for hundene en stund.