Nyttårsspor

Etter at vi hadde rundert og spist lunsh var det på tide å gå spor. Sporet hadde nå en liggetid på 3-4 timer. Odin jobbet godt og en plass husket jeg ikk hvor jeg hadde gått, men Odin fikset saken. Han finner frem, men har enda lyst til å sjekke ut på siden av veien, mister litt konsentrasjon og er ikke alltid like intens og ivrig som når han går spor i skogen. Vi skal imidlertid jobbe videre med dette.

2 tanker om “Nyttårsspor

  1. Aud & Kaare,

    Gwen and I enjoyed seeing what you guys have been up to. The new cabin looks awesome. Though we won’t be getting to Norway this year, we are looking forward to visiting Paul and Hilde in the Hague, maybe late summer.

    Best wishes for a Happy New Year!

    Mike & Gwen

    • Thank you very much, Mike. A Happy New Year to you and Gwen as well! The next time you are here in Norway we hope you have the opportunity to go with us to the cabin :-) We look forward to visit Hilde and Paul as well. The trip to Hague takes only a couple of hours, I believe. Perhaps we’ll see each other there?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.