Speedy i farta på Orrestranda

Speedy var siste hund ut på treningen i dag.Han var nærmest elektrisk. Han sprang som en gal og det første han gjorde var å snappe bittet.Jeg hadde avtalt med figurantene at de skulle gi beskjed når han hadde vært hos de. Dermed tok jeg bare ut bittet og fortsatte å gå. Jeg kunne nå belønne han når han kom inn uten bitt og bare ta det rolig ut om han skulle snappe det fordi jeg visste at jeg ville få beskjed dersom han hadde vært hos noen. Speedy fant første figurant på lang avstand og det ble en lang påvisning. Neste var nærmere. Så da vi skulle ta siste for han avgårde i retning av bilene. Det var ikke der siste figurant lå. Speedy kom tilbake med melding og jeg så på han at han mente å ha funnet noen selv om jeg ikke hadde fått noen beskjed om funn. Jeg kalte opp de på parkeringen og ganske riktig han hadde vært rett ved de på andre siden av kanalen. Speedy satt fremdeles  med bittet i munnen og det var bare og lange ut på påvisning. Han hadde jo funnet noen. Jeg avsluttet med det funnet. Greit å se at det faktsisk var så lett å se forskjell på snapping og skikkelig melding.