Siste reisedag før jul

Akkurat nå er jeg på vei til Oslo for en siste arbeidsdag utenfor Stavanger før julen. Jeg reiser med Norwegian, og de tilbyr internett under reisen. Det er kaldt i Oslo, sier flykapteinen, ca. 6 grader under frysepunktet. Det blir en relativt kort Oslo-tur, denne gangen. Det er mulig at jeg tar turen innom Mastemyr på turen tilbake fra møtet som jeg skal på, men det er også mulig at jeg drar rett til flyplassen igjen et sted mellom kl. 12 og 13.

Jeg gjorde det siste, gitt. Jeg var framme på flyplassen i halvto-tiden, og rakk å få i meg litt mat før brannalarmen gikk og alle måtte ut i kulda. Det var helt OK for meg, men verre for de som var tynnkledde.

På vei hjemover igjen fikk vi beskjed om at Sola var stengt pga. snøvær og brøyting. Etter en halvtimes sirkling fikk vi lov til å lande. Landingen gikk smertefritt. Det gikk også kjøringen hjemover. Det gjorde det imidlertid ikke for alle. Enkelte fikk skikkelig problemer i de få bakkene vi har her i området. Det var ganske glatt, men greit med gode vinterdekk på «beina».