På adventsbesøk hos mor og Jostein

I helga besøkte vi mor og Jostein på Lillehammer. Vi ble hentet på jernbanestasjonen og kjørt til Nordre Gate, der kaffe, lefser og julekaker ventet på oss. Først måtte vi imidlertid ta det nye kjøkkenet i øyensyn. Det har blitt virkelig flott.

Det kjekkeste var imidlertid å se de to igjen.

Etter et godt måltid og en god prat gikk vi en tur opp gågata. Den var julepyntet og travel. Det var litt for kaldt for oss tynnkledde fra Stavanger til noen lang tur, men vi fikk nå tittet litt på julepynten og butikkvinduene før vi returnerte.

Vel tilbake i leiligheten tittet vi på bilder fra turer mor og Jostein har vært på, blant annet til Italia og Vestlandet, mellom annet Bergen og Ørsta med omland. De er virkelig flinke til å komme seg rundt omkring både utenlands og her hjemme. Etterpå var det vår tur til å vise fram bilder fra hytteprosjektet og ferien.

Vi avsluttet dagen med en herlig kveitemiddag og litt kaffe og kaker.