Overværssøk med Odin på Orrestranda

I kveld var lag 2 og 4 på Orrestranda.Odin var først ute. I kveld var det noen kuldegrader, stjerneklart, strålende måneskinn og nesten ikke vind! Odin sprang først fint rundt så begynte han å halse på med. Til å begynne med bare litt rundt beina på meg. Så var han borte på noen bra slag for så å komme og halse på meg. Jeg prøvde å si vis, men  han bare hoppet rundt meg og maste. Jeg var ganske sikker på at dette var det vanlige maset hans, men etter at han hadde gjort det noen ganger måtte jeg sjekke. Nei, det stemte han hadde ikke vært hos noen av de tre som lå ute. Etter hvert fant han de en etter en. Da var det ikke tvil. På to av figurantene var jeg såpass nært at han halset helt til jeg kom frem. På tredje funnet pendlet han. Det var ikke tvil da han kom inn til meg at han hadde funnet noen. Nå var det ikke mye hopping og masing bjeff, bare to bjeff og knapt nok det å så tilbake igjen for å halse hos figuranten. Greit å få bekreftet at jeg tolket Odin riktig i forhold til masingen hans siden han nå først holder på med det tullet.