Litt gammelt spor med Mist

I dag var det tirsdagstrening. Helen hadde vært ute før å på dagen og lagt ut et spor til Mist. Det var så pass langt at jeg kunne delt det med noen andre, men de ville heller rundere. Mist bommet litt i starten av sporet. Hun dro meg litt avgårde i retning av runderingsløypa. Det kan være at hun ikke «traff» sporet helt heller. På vei tilbake for å starte på nytt traff vi på sporet og da valgte hun bakssporet. Etter å ha fulgt det tilbake til veien så snudde hun og så var vi på rett vei. Etter det gikk det slik jeg kan forstå veldig bra. Vet vi hadde et sportap akkurat da telefonen min ringte og lykta ble svart. Prøvde på mørkegåing og det var ikke lett. Heldigvis var det bare kontakten som var falt ut så jeg fikk fort lys igjen. Vi gikk nok forbi slutten for da jeg skulle sjekke GPS en var det slutt på sporet på den og punktet som var merket lå bak oss. Mist ville imidlertid videre så jeg lot henne bare gå. Syntes hun var flink. Det var flere som haddde krysset sporet i forbindelse med stier og liknede. En plass hadde noen gått i samme sporet som Helen. Jeg trodde vi hadde slått over på et ferskere spor helt til Mist plutselig dreide bort fra det ferske sporet. Sporet var ca 1 km langt og det var flere gjenstander. Vet ikke helt hvor gammelt det var. Kanskje jeg får sporloggen fra Helen 🙂