Utfordrende spor på Dale

Gro Elin la et spor for meg på Dale.

Sporet ble vel en 2 1/2-3 timer før vi gikk det. Odin fikk en smeller i starten og tok opp sporet etter Gro Elin på asfalten. Han fulgte det greit ca 30 meter, så var han ute på gresset og sjekket. Gro Elin sa hun hadde gått der på mandag?? Jeg kan ikke tro det var det han jobbet med, men noe var det der.

Så fant han igjen sporet og jobbet seg videre. I et parti var det flere som vi visste hadde gått der etter at Gro Elin la sporet, og der slet han litt. Ellers syns jeg han var veldig flink. Han må roe ned tempoet, men når han konsentrerer seg så går det faktisk veldig bra. Han skjønner nå at sporet kan gå på asfalt, og noen vinkler fulgte han helt perfekt.

Skal jobbe videre med slike spor. Jeg vil prøve å få opp konsentrasjonen slik at han roer seg litt ned. Enda vil jeg ha sporeleggeren med meg, vi er ikke klare til å gå slike spor på egen hånd enda. Men er veldig fornøyd med gutten i dag 🙂