Trening på Sviland 2

I kveld møttes Ritva og jeg for å trene.

Siden det var bare oss to la vi ut noen stoler og jakker i runderingsløypa.

Etterpå fikk Mist og Bizzo en tur før vi var figuranter for hverandre. Mist fant først en jakke og halset, så er jeg ikke riktig sikker på om hun fant stolen. Jeg kunne ikke se at hun stoppet der jeg trodde den var i allefall. Så hadde hun et litt kort slag på andre siden så hun fikk ikke stol nr to på det slaget. Neste slag ble kjempelangt og her fant hun Ritva og halset fint. På neste slag fant hun stolen som lå på bakken og her halset hun etter å ha stått og sett på den en stund. Så ble det noen tomslag før hun fant siste jakken som hun halset på. Uvant å rundere helt alene i mørket etter en sti jeg ikke hadde helt kontroll på. God trening for meg også. Siste stolen tok vi på tilbaketuren. Da gikk vi slik at Mist fikk overvær av den og etter at vi hadde ventet en stund kom halsen. Synes Mist var flink 🙂 Etter på kom Krissi og Ragnheidur og gikk tur med Snuppa. Det ble vi med på 🙂