Rundering i Vigreskogen

I dag var det prøvedag i dioet og jeg var figurant.Det ble en meget vellykket prøvedag. Prøvelederen, dommerene og figurantene fikk virkelig bonus i dag for å stille opp. Tre overlykkelige og dyktige ekvipasjer har nå bestått A-godkjenning ettersøk, andre gang re-godkjenning ettersøk og B-godkjenning ettersøk.

Etter at alle prøvene var ferdige fikk Odin rundert ca 800 meter med to funn. Han fant første figurant på et slag på en to-tre hundre meter. Det var på andre slaget på høyre siden at han bare dro avgårde. Det regnet og blåste og det var bare såvidt jeg hørte halsen, men gutten var flink og kom tilbake og halset på meg og viste meg vei til funnet. Vinden hadde tatt seg kraftig opp på ettermiddagen så Odin fikk et langt overvær. På figurant nummer to hadde Odin et kjempelangt slag. På dette slaget fikk han ikke overvær, men var langt ute og dro langt frem. I dag fikk vi virkelig se nytten av pendel hals. Det var nesten umulig å høre halsen når han dro så langt avgårde.  Vinden og regnet gjorde det også vanskelig å høre halsen, og det selv om Odin har en kraftig hals. Odin hadde i grunnen en fin rundering og virker heller ikke spesielt sliten etter at han var ferdig. 🙂