På kryss og tvers i Skjævelandsskogen

Måtte på trening i dag selv om vi hadde vært på aksjon i dag. Kan jo ikke svikte treningskompisene våre 🙂Gro Elin la ut et spor som gikk både langst stier i skogen og på grusvei. Sporet blir jo ikke så gammelt på en onsdagstrening, men uasett synes jeg det er god trening for Odin å få gå slike spor. Det ser også ut som han nå begynner å forstå at sporet faktisk kan gå både langs grusveier og stier. Han jobbet godt og fant alle gjenstandene og slutten. Veldig fornøyd. Jeg hadde sporlegger med meg når jeg gikk sporet. Jeg synes det er greit når vi trener på slike spor på en slik plass hvor det fort kan komme både krysninger og at andre har gått samme stien etter at sporet ble lagt. Blir jo ikke så mye læring om vi går bakspor eller ferske spor etter andre enn spor legger 🙂