Leteaksjon Prekestolen

Tidlig i morges ringte alarmtelefonen. Med to ferske 3. gangs godkjente hunder i huset var det bare å gni søvnen ut av øynene og trykke ja, vi kommer. Det er et stykke å kjøre og mat må en ha. Mens vi ventet på ferga til Oanes, prøvde dagslyset å trenge gjennom skodda som var tett som graut. Oppe på Preikestolhytta skinte solen, og det var mange grader varmere her oppe enn nede i byen.

B00
B05 B
Vi var vel i søk i ca. fire-fem timer og var i gang med teig nummer to da vi fikk melding om at den savnede trolig var funnet. Politiet hadde sendt med turfolk som skulle til Preikestolen bilde og beskrivelse av den savnede slik at redningsmannskapene kunne konsentrere søket om områder utenfor stiene. Det var et turfølge som syntes at den karen de traff på prekestolplatået lignet på den som var meldt savnet. Det viste seg at det var han. Han hadde overnattet på en utedo og stod og nøt utsikten fra Preikestolen da de fant han 🙂

B07
Vi ble intervjuet av en journalist fra Stavanger Aftenblad mens vi ventet på å få tildelt våre teiger nummer to, og havnet jammen på forsiden av Aftenbladets internettside en stund. Journalisten jobbet kjapt og godt, synes vi 🙂