Et lite spor i mørket med Mist

I kveld møttes tirsdagsgjengen på Sviland 2.Våre god gamle treningsområder forsvinner et etter et :Tears:

Det går imidlertid fint å trene på Sviland 2 når vi ikke er så mange. Gro Elin la ut et spor til MIst på ca 200 – 250 meter. Egeneltig begynte jo sporet ved bilen og jeg lot Mist tusle avgårde. Hun snuste på veien og av og til virket det som om hun fulgte spor, noen ganger som om hun bare var på tur. Uansett der Gro Elin hadde forlatt veien og gått opp stien var det ikke tvil om at Mist gikk spor. Hun jobbet seg oppover stien. Vi så at hun fikk kryssing for det var en to- tre joggere som løp til høyre i krysset hvor Gro Elin hadde gått til venstre. Mist sjekket dette og hadde nok god lyst til å følge de litt mer ferske sporene etter joggerene, men etter å jobbet litt plukket hun opp sporet til Gro Elin og valgte å dreie til venstre på stien og fant en gjenstand. Etter denne økte hun farten veldig og plutselig dro hun meg av stien. Vi bommet litt på der Gro Elin hadde gått av stien og antakelig kom hun på sporet litt lenger ned. Vi gikk opp igjen og med litt hjelp fra Gro Elin fant Mist slutten. Sporet var under en time gammelt, men det er likevel kjekt med slike spor. I morgen skal Odin få spor på stien, men forhåpentligvis får det litt lenger liggetid enn sporet til Mist fikk i dag 🙂